FORUM KIBICOW BUKOWNA
Pierwszy mecz po zimowej przerwie Bolesław Bukowno - Jubilat Izdebnik, niestety jednak raczej bez dopingu. Ponieważ zbierana jest ekipa na wspomogę dla KSP, na mecz Przebój Wolbrom - OKS 1945 Olsztyn. No i jeszcze mamy osłabienie ponieważ Aver i Kale jadą na inne mecze. Jest ktoś chętny na Wolbrom ?
Dokładnie jak napisał Jadzia.. Przy okazji bedzie to coś w stylu protestu, nie pójdziemy na pierwszy mecz zeby nie było tak pieknie.
Myślę ze większy pożytek bedzie gdy te kilka osób pojedzie i wesprze Wolbrom w ważnym meczu...
do kibic_ i ober1 , powiem tylko tak.. nie wiem kim jesteście, nie sądzę abyście na mecze przychodzili.. i śpiewali. A swe zdania tutaj wykładacie, jesteście tacy `mądrzy` kołujcie ekipę na mecz z izdebnikiem, poprowadźcie doping.. ja mogę nie jechać na ten Wolbrom ale zróbcie doping ; ) . tak samo chcę abyście sami, bez pomocy KSP (bo jakoś wrogo nastawieni jesteście co do nich widzę) 8 maja zrobili godny doping z przemszą . jesteście w stanie działać tak mądrze jak tu piszecie to udowodnijcie, życzę oczywiście powodzenia .
pozdrawiam o; .
skąd wiesz ,że nie.Jeśli jesteś głównym organizatorem to szacun dla Ciebie. Ale jeśli jestem kibicem jakiejś drużyny to najpierw idę na mecz SWOJEJ drużyny , a potem dopiero na zaprzyjaźniony klub. Za dwa tygodnie Przebój gra mecz w tym samym terminie co Bukowno i co ?Inne terminy też się pewnie nałożą . I tyle w temacie
hmm .. nie nie jestem głównym organizatorem, lecz no po prostu chcę aby było jak najlepiej na tym jak że wyjątkowym i ważnym jak dla nas meczu.. z przemszą . jeśli nie wspomogą nas dopingiem 8maja to będzie trzeba zaprzestać pomocy im tylko ogarniać swoje mecze i wgl,
na mecz wolbromia jedziemy właśnie w tej sprawie 8maja , dogadać się .. no i zawieść chłopakom szaliki bukowna które zamówili.
a co jeszcze do tego 8 maja .. pamiętamy sytuację z baraży z kluczami dwa mecze u przemszy , powód brak pieniędzy na służby ochrony stadionu . o; , całkiem możliwe , wręcz nawet pewne jest to że zostanie tak samo zrobione z tym ligowym meczem : //////// ,
Ostatnio edytowany przez Jadźka (2010-03-26 22:30:53)
oki temat zamknięty, chociaż smutno było bez spiewania. Dzisiaj Bukowno przegrało z Izdebnikiem 2-3(0-1),bramka stracona w zamieszaniu podbramkowym po drugiej dobitce.W drugiej połowie robi się 3-0 przy czym trzecia bramka chyba po spalonym. Przy tym wyniku Bukowno rzuca się do odrabiania strat , na boisko wchodzi Jasik i Pietak. Bramki dla Bukowna Chabinka i Kałduński ( piękny strzał zza pola karnego).Niestety na wyrównanie brakło czasu.
Skład Bukowna-Łaskawiec-Flakiewicz, Dąbek , X(sorki , ale nie chcę przekręcić nazwiska),Zając-Cebo,Chabinka, Kałduński, Czopek -Karkos ,x (też nie chcę przekrecić nazwiska ).
W dniu wczorajszym doznaliśmy nieoczekiwanego osłabienia, podobno z gry zrezygnował Duch .Jego sprawa, tylko moim zdaniem jest to co najmniej nieładnie .Gdyby zrezygnował na początku przygotowań nie miałbym nic do tego , ale dzień przed ligą ?.Zresztą stał na koronie i przyglądał się jak chłopaki się męczą.
no nie lada wyczyn aby po takim wyniku podnieść się do walki i odrobić jeszcze 2 bramki, gratulacje.. szkoda że wcześniej nie wpadła bramka bo zapewne inaczej by się potoczył mecz, tak samo inna byłaby pewnie gra przy dopingu.. na następnym meczu już jedziemy pełną parą i dopingujemy swojej drużynie ; ) .
no nie powiem, bo dziwne posunięcie z jego strony o; .. szczególnością z tym że przyszedł na mecz i sobie go na spokoju oglądał z perspektywy kibica o; .
Ja myślę, że tak bez powodu to on nie zrezygnował.
Może nie czół się do końca dobrze fizycznie..
a moze znów chodzi o pieniądze na wypłaty dla piłkarz...